Efficiënte DC-AC omvormer van 2000W

Deze 2000 W-omvormer levert zuiver sinusvermogen op ware snelheid, waarbij 24 V DC-batterijvermogen wordt omgezet in 220 V AC met een efficiëntie van> 90%. De geavanceerde zuivere sinusgolftechnologie zorgt voor hoogwaardige wisselstroom die gelijkwaardig is aan netstroom. De ingebouwde chip zorgt voor een stabiele output en voorkomt schade aan de lading.

Uitgebreide beveiligingen

Deze omvormer beschikt over geavanceerde zuivere sinusgolftechnologie met uitgebreide veiligheidsbescherming: lage/hoge spanning, overbelasting, kortsluiting en te hoge temperatuur. Het ondersteunt alle batterijtypen: verzegelde loodzuurbatterijen, natte batterijen, gelbatterijen en lithiumbatterijen.

Efficiënte 60A MPPT-zonnelaadcontroller

De 60A MPPT-zonnelaadcontroller met innovatieve MPPT-technologie en een opmerkelijke tracking-efficiëntie tot 99%. Met een maximale conversie-efficiëntie van 98% zorgt deze controller voor een maximale benutting van zonne-energie en optimale laadprestaties. Ervaar de voordelen van efficiënt en effectief gebruik van zonne-energie zonder enige vertraging.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0746/0415/1079/files/POW-M60-PRO_User_Manual.pdf?v=1686640853