Dit product valt buiten de 0% btw regeling. De btw wordt toegepast in de checkout.

excl. 21% BTW

.

Lange levensduur van de batterij

De powerwall 100AH ​​48V-batterij maakt gebruik van krachtige lithium-ijzerfosfaatbatterij met hoge veiligheidsprestaties en een lange levensduur, meer dan 6000 cycli, 100A continue ontlaadstroom en een breed bedrijfstemperatuurbereik. Externe zwakstroomschakelaar vermindert het stroomverbruik van het product en verbetert de veiligheid van transport en opslag.

15 batterijen parallel

De energieopslagbatterij is uitgerust met een voetpad en een wandmontagebeugel, die geschikt is voor installatie en gebruik op verschillende plaatsen. De powerwall LiFePO4-batterij ondersteunt maximaal 15 onafhankelijke modules voor parallel gebruik. We raden u ten zeerste aan geschikte kabels te gebruiken voor betere prestaties.

Geavanceerde GBS

Het geavanceerde BMS maakt gebruik van aangepaste software om het batterijsysteem automatisch te beschermen en te beheren, energie op intelligente wijze te distribueren om de prestaties te maximaliseren en op tijd waarschuwingen te verzenden. Het heeft meerdere beveiligingsfuncties om de veiligheid van de stroomvoorziening op een allround manier te beschermen.
Met de RS485/CAN-communicatiefunctie kan deze eenvoudig communiceren met de apparatuur met communicatie.

Gewicht 40 kg
Afmetingen 44 × 17 × 51 cm
Model

POW-LIO48100-15S